torsdag 14. mars 2013

14.Mars

Ble en tur idag også, klarte å få filmet litt. Fikk fanget 2 hugg på kameraet. Jobbet en stund med redigeringen for å få laget en okay film er ikke så god på redigering men prøver å få sammen noe. Det er tilsammen 2timer med film å skjekke, var litt spennende å se. Det var jeg og en kammerat som var ut å fisket i dag og vi fikk tilsammen 5 kveiter.  Satte tilbake ei på over 90cm. Den største var 17,5kg og den minste på ca10kg. her er filmen ;)

4 kommentarer:

  1. Tøff film, kult at du klarte å få hugg på tape. Fint å se at du setter ut noen også :)
    Et tips til senere, fisk som skal settes ut bør ikke holdes etter sporden, ofte kan man høre at ryggraden strekkes (siden de er tilpasset vektløshet i vannet).

    SvarSlett
  2. Takker, jeg er ikke så flink å skrive så du finner skriveleif over alt . Får prøve å være litt mere forsiktig neste gang kveita skal ut igjen. :)

    SvarSlett
  3. Heisann. Kjempefangster..

    Men du kan ikke holde på slik om du skal sette ut fisk. Å dra en fisk over rekka på den måten og la den slå og dunke i dørken er ikke behandling som kveita tåler på sikt. Denne fisken kommer nok til å dø etterhvert. Men setter det på kontoen for uvitenhet.

    Fisk som skal settes ut bør i hvertfall ikke ligge på dørken og slå eller holdes etter sporden.

    SvarSlett
    Svar
    1. Har vel begynt å forstå det nå. Hvordan holder dere den da. Må jo ta den ombord hvis kroken sitter godt i kjeften på den?

      Slett